About my blog

Hello! I'm graduating this year from the double master degree of Industrial Ecology en Science Communication at TU Delft. This blog is about my final year at TU; how do I get sick of TU Delft so I can start my "grown up life" without getting too nostalgic the rest of my life about "my" University. Enjoy reading :)

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

22.982 words

I wrote 22.982 words worth of thesis report at the moment, a great time to make a word cloud to see what I’ve been writing. See below the result:

Ps: You can also do this for your thesis / paper / report  http://www.wordle.net/

Be Sociable, Share!